Autogolom do tri boda

0

 

 

IGRAJU SVE BOLjE: Prvotimci "Nikole Tesle" iz Hamburga

Iako rezultat to ne pokazuje, prvotimci "Tesle" zasluženo su pobedili do tada drugoplasiranog i po mnogima glavnog kandidata za plasman u viši rang. "Naučnici" su došli u vođstvo već u 10. minutu – sa bele tačke siguran je bio Murina. Samo deset minuta kasnije gosti su uspeli da se vrate u igru posle nesmotrenosti odbrane našeg tima. Naime, posle lošeg pasa do lopte je došao protivnički fudbaler koji je sa nekih 25 metara lobovao istrčalog golmana Đorđa Milanovića. Pobedničkom pogotku prethodila je lepa akcija našeg tima koju je Mihael Helmel mogao da pretvori u vođstvo, ali pošto je kasno reagovao odbrambeni igrač Vilhelmzburga izbacio u korner. Udarac iz ugla izveo je Igor Zdravković, lopta je došla do Nemanje Jovanovića koji šutira na gol, a njegov udarac protivnički golman brani, odbijena lopta pogađa saigrača i otkotrljala se preko gol linije nemačkog tima.
I posle ovog autogola naš tim je nastavio da dominira i stvara šanse, međutim rezultat je ostao nepromenjen zbog malih nespretnosti u završnicama akcija, ali i zbog sudijske nepravde. Naime, još tri puta su naši napadači bili oboreni u šesnaestercu protivnika od kojih je sudija barem još dva puta mogao da pokaže na penal.
Narednog vikenda naš tim bi trebalo da ima lakši posao pošto se sastaje sa 14. plasiranom ekipom na tabeli. U klubu svi se nadaju nastavku serije dobrih rezultata.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here