EPA-EFE
Stefanos Cicipas i Paula Badosa

Paula Badosa je prva javno progovorila o raskidu sa Stefanosom Cicipasom. Kraj romanse dvoje tako poznatih tenisera izazvao je veliku pažnju, možda i više u krugovima van belog sporta.

Poslednji dani nisu bili nimalo emotivno laki – otkrila je u intervjuu za magazin „Tenis“ 126. teniserka iz Španije. Bila je druga, ali je zbog povreda mnogo pala na listi.

– Ali ja sam jaka osoba i pokušavam da izađen na kraj sa svim problemima. Veoma sam ponosna na sebe, kako sve izdržavam – dodala je Paula.

A šta se desilo – objasnila je na primeru jednog sličnog teniskog slavnog para.

– Sve ovo me podseća na priču Marije Šarapove i Grigora Dimitrova, kada sretnete pravu osobu ali možda u pogrešnom trenutku – podsetila je da su i njih dvoje iz sličnih razloga završili romansu. Bugarin je to i izjavio jednom prilikom, da je video kako se udaljavaju zbog karijera. Šarapova je to i napisala u autobiografiji:

“Shvatila sam da u ovom trenutku ne mogu da budem sa njim. Treba da se pripremam za svoje mečeve, za najveći period svoje karijere. Gledala sam njegov susret, samo zato što sam već bila eliminisana. Ono što je za njega bilo mnogo važno, za mene je bila loše sećanje jer sam izgubila”, objasnila je zašto je tokom Vimbldona 2015. rešila da se raziđu.

Badosa nema loše reči za svoju romansu:

– Kada je bilo super, onda je bilo super. Ali, u međuvremenu smo imali svoje karijere, svoje stvari i zato je ponekad bolje da odemo različitim pravcima. Imali smo sjajan odnos, on je odličan momak i želim mu sve najbolje. Znam da i on tako misli. Imam veliku podršku sa svim strana, od porodice, prijatelja, trenera. Osećam podršku čak i od njegove porodice i prijatelja. Svi su nas podržavali. Ništa loše se nije dogodilo. To je život.

Međutim, možda je ipak ostavila odškrinuta vrata za nastavak:

– Znam da ćemo se viđati na turnirima i nikad ne znate šta će se desiti.

Badosa je odlično počela turnir u Rimu, u prvom kolu je savladala Ruskinju Andrejevu, jednu od najboljih mladih teniserki, sa 6:2, 6:3. Sledeća rivalka je Amerikanka Navaro, 21. nosilac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here