ATAImages
Momčilo Bajagić Bajaga

Bajaga nije mogao da proda dugo stan zbog cene, ali je na kraju uspeo, a novac je podelio sa bivšom suprugom i decom.

Momčilo Bajagić Bajaga prodao je luksuznu nekretninu na Senjaku za 700.000 evra i odmah se uselio kod nove partnerke u stan na Novom Beogradu. Muzičar se posle 33 godine braka razveo od supruge Emilije, sa kojom ima ćerku Anđelu i sina Marka.

– Bajaga i Emilija godinama nisu funkcionisali kao bračni par. On je stalno bio van kuće, a sa ženom je imao drugarski odnos. Ne znam tačan razlog zbog kog su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živeli zajedno, a u maju 2021. su se zvanično razveli – kaže izvor blizak pevaču i dodaje da je Momčilo početkom ove godine prodao nekretninu u kojoj je živeo sa porodicom.

– Stan na Senjaku su odlučili da prodaju još pre nekoliko godina, ali su tek početkom ove godine našli kupca. Dugo nisu mogli da ga prodaju jer su za njega tražili 700.000 evra, pa većini cena nije odgovarala, ali su na kraju uspeli. Bajaga je novac podelio sa suprugom i decom, ali još nije našao adekvatan stan za sebe, pa se privremeno uselio kod devojke.

Sagovornik nam je otkrio i da se Bajaga već mesecima viđa sa novom partnerkom.

– Nova Momčilova izabranica je od njega mlađa pet godina. Zajedno su skoro godinu dana. Bajaga je bivšoj supruzi Emiliji odmah rekao za novu ljubav, jer su posle razvoda ostali u dobrim odnosima. Emilija mu nije pravila probleme, jer odavno nema emocije prema njemu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here