Bajern doveo još jednog Gecea iz Dortmunda!

0

Heroj Nemačke: Mario Gece
 

Još jedan udarac u bradu Dortmundu i dodatni plus za upravu Bajerna. Uprava giganta iz Minhena nastavlja da čerupa Borusiju, pošto je posle prvog tima Milionera počela da pustoši i njegove mlađe kategorije. Na Alijanc arenu stigao je Feliks Gece, mlađi brat daleko poznatijeg Maria, koji je, podsećamo, prošlog leta, za 37 miliona evra promenio sredinu i upravo sa Vestfalena stigaou tabor nemačkog šampiona.

 

Feliks Gece ima samo 16 godina i igraće za mlađe kategorije Bavaraca, koje – i to je interesantno – predvodi Hajko Herlik, nekadašnji štoper Borusije, od prošlog leta angažovan kao trener kadeta Bajerna.
"Tačno je, Feliks Gece je naš“, ponosno je objavio Mihael Tarnat, direktor mlađih kategorija Bajerna.

 

Da ne promakne, i drugi Mariov brat igra fudbal. Doduše, u Trećoj ligi, pošto je Fabijan Gece (24) član Unterhašinga. A dolazak Feliksa Geca u Bajern navijači su oduševljeno dočekali, podsećajući da i kad bi se napravio tim samo od igrača koji su u krvnoj vezi sa njihovim sadašnjim prvotimcima ili legendama klupa opet bi Bavarci imali tim zvučnih prezimena. Jer, sin Memheta Šola, Lukas (18) takođe trenira u mlađim kategorijama Bajerna, a u drugom timu ovog velikana igraju Tobijas Švajnštajger (32) stariji Bastijanov brat i Stiven Riberi, mlađi Frankov brat (19).

Ostaje još samo da Levandovski, kad dobije naslednika, upiše sina u Bajernovu akademiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here