Baka Slađa rekla “da”

0


Slađana Delibašić (45) udala se po drugi put u crkvi Ružica na Kalemegdanu za 14 godina mlađeg Milana Pejovića, pripadnika Žandarmerije. Par se venčao i u opštini Voždovac, dok je svadbeno veselje održano u jednom zemunskom restoranu. Najzgodnija baka na estradi (početkom novembra prošle godine njena ćerka Silvija rodila je devojčicu Tiu) po prvi put je obukla venčanicu, a gosti su bili samo najbliži prijatelji i rodbina, kao i nevestine ćerke Silvija i Marinela koje je dobila u braku sa Đoletom Đoganijem.
– Nervira me što svi potenciraju to što sam starija od svog muža, a niko ne kaže da smo najlepši par na estradi. On je zreo i stabilan čovek, a ja sam kao klinka i to nema blage veze sa našim godinama. Uostalom, neka priča ko šta hoće, nama je važno da se volimo i da smo srećni – rekla je Slađa, koja je udajom stavila tačku na buran ljubavni život.

 

Bivšeg obilazila u zatvoru
Posle razvoda Slađa je vodila uzbudljiv život i deset godina je živela sa Igorom Matićem, koga je dugo obilazila po italijanskim zatvorima. Zbog njega je pevačica više puta saslušavana u policiji. Usledilo je još nekoliko ljubavnih promašaja, da bi sreću ipak pronašla pored policajca. Sa suprugom Milanom, za koga se udala posle samo dva meseca poznanstva, Slađa će živeti u kući koju je napravio njen bivši muž Đole, a u kojoj je ostala da živi sa ćerkama posle razvoda.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here