BankaPoštanska štedionica a.d.
Banka Poštanska štedionica siguran partner Beogradskog maratona

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica mr Bojan Kekić i direktor Beogradskog maratona Darko Habuš potpisali su ugovor o saradnji u cilju podrške predstojećem 35. Beogradskom maratonu, jednoj od najvećih sportskih manifestacija u Srbiji.

Darko Habuš je nakon potpisivanja sporazuma izrazio zadovoljstvo što je Banka Poštanska štedionica postala partner te manifestacije koja će se održati u nedelju, 15. maja na Međunarodni dan porodice pod sloganom “Prijateljstvo na duge staze”.

– Velika podrška sa vaše strane će nam značiti u ispunjenju naših ciljeva, koji se tiču zadovoljstva naših trkača i podizanju kvaliteta Beogradskog maratona kao događaja od izuzetnog značaja za grad Beograd, rekao je Habuš.

Potpisivanje Ugovora o saradnji: Mr Bojan Kekić (desno) i Darko Habuš

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica mr Bojan Kekić izrazio je zadovoljstvo što je Banka postala partner maratona, podsetivši da je Banka prošle godine obeležila 100 godina postojanja.

– Trčimo naš maraton, nadam se da ćemo ga trčati još brže, jače i uspešnije, rekao je Bojan Kekić i istakao:

– Osnovni zadatak nam je da kao domaća, državna banka što više rastemo, da stabilnost države iskoristimo za razvoj banke, privrede i preduzetništva, kazao je Bojan Kekić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here