Bar: Srpska glumica doživela nesreću na sceni

0

Predstava “Homo Faber” srpskog pozorišta “Atelje 212” u režiji Ane Tomović koja je noćas igrana u okviru Barskog ljetopisa u Domu kulture Bar prekinuta je nakon što je glumica Radmila Tomović pred kraj predstave pala sa scene, navodi jedro.bar.

Navodi se da je scena je bila u polumraku kada se nesrećni slučaj dogodio i da su ostali akteri na bini bili “skamenjeni”, pa je par minuta publika mislila da je to deo predstave.

Gepostet von Radmila Tomović am Sonntag, 4. März 2018

Kako navodi crnogorski sajt, očigledno su tome doprineli glumci koji su bili šokirani u tim trenucima, pa je jauk povređene tek nakon par minuta shvaćen kao pravi nesrećni slučaj, a ne deo predstave.

Navodi se da je Hitna pomoć ubrzo stigla, imobilizovala povređenu i prevezla je u medicinsku ustanovu radi pružanja pomoći.

Direktor Opšte bolnice Bar Dragosav Tomanović rekao je “Vijestima” da je Ana Tomović zadobila prelom zadnjeg pršljena.

– Tomović je stabilno, u toku dana ćemo je transportovati do aerodroma Golubovci, a u Beogradu će nastaviti oporavak – kazao je jutros doktor Tomanović.

Navodi se da je do nesreće došlo u momentu kada je predstava već zašla u finalnu trećinu. U tom trenutku svetla su bila usmerena samo na sredinu pozornice gde je sedeo glavni protagonista Svetozar Cvetković, dok je obod bine bio u potpunom mraku.

Glumici je nakon pada odmah pritrčalo nekoliko barskih lekara koji su bili u publici, a predstava je prekinuta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here