Bekam ne sme da upražnjava seks!

0

 

Viktorija i Dejvid Bekam – ko će izdržati pauzu u krevetu?

 

Zbog operacije koju je Bekam nedavno imao u Finskoj, stavljena mu je posebna "čizma" na nogu, koju mora da nosi i u krevetu. Lekari su mu zabranili svaki napor, pa čak i vođenje ljubavi jer bi to moglo da izazove komplikacije i eventualno novu povredu.

 

Dejvid Bekam je povredio Ahilovu tetivu tokom prvenstvene utakmice Milana i Kjeva (1:0) 14. marta na "San Siru". Očekuje ga pauza od šest meseci zbog koje će propustiti i Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

 

Ovakvim spletom okolnosti najmanje je zadovoljna supruga Viktorija Bekam, koja je zbog povrede, a kasnije i operacije svog muža, ostala uskraćene za najlepšu stvar u svojoj spavaćoj sobi – da se mazi sa Dejvidom.

 

Vrač nudi Bekamu izlečenje za tri dana

Povređenom fudbaleru Milana i reprezentativcu Engleske Dejvidu Bekamu ”slamku spasa” pred Mundijal u Južnoj Africi nudi vrač iz Šri Lanke Elijanta Lindzi Vajt, prenosi štampa na Ostrvu.

Duhovni iscelitelj tvrdi da može pružiti Bekamu "ruku spasa" i da mu može sanirati pokidanu Ahilovu tetivu bolje od doktora.

"Spreman sam da lečim Bekama. Njegovo stanje može biti sanirano u vrlo kratkom roku i za tri dana mogao bi da bude na treningu. Njegov slučaj je jednostavan. Mogu da ga izlečim", izjavio je "doktor" Vajt koji leči hiljade pacijenata od side, raka i drugih najopasnijih bolesti današnjice.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here