Rambo: Uprava Flamenga je očajna – odlazim!

0

 

"Ne znam šta bih rekao za svoj položaj u klubu. Kada mi je išlo na terenu, sve je bilo sjajno, a sada kada nisam u top formi, niko nije uz mene. Najgori deo kluba je uprava. Igrao sam u Vasku i Fluminenseu. U Vasku na primer jedan čovek odlučuje o svemu i to je dobro, jer svako zna svoj posao. Ovde u Flamengu svi rade sve, a niko ne snosi posledice i odgovornost", rekao je Rambo.

 

Pošto je ova sezona počela loše za Srbina i nije standardan u ekipi, Petković ne krije razočaranje.

 

"Prošle sezone smo trener Andrade i ja često razgovarali, savetovao me je, međutim, sada se sve promenilo preko noći. Nismo se svađali, pa ne znam šta je razlog", kaže Petković.

 

Rambo je jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje titule u brazilskom prvenstvu, prvu za "rubro-negre" nakon 17 godina.

 

U izjavi za brazilske medije, srpski fudbaler je prokomentarisao da posle svega nema želju da nastavi karijeru u klubu iz Rija.

 

"Ne, apsolutno nemam želju da ostanem ovde. Nije mi više prijatno. Ranije je bilo reči o produžetku ugovora, ali to se nije dogodilo. Za neke, to je možda normalno, ali ne i za mene. Ne može uprava da se ponaša sa mnom kako im padne na pamet", zaključio je Rambo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here