Belgrade Banging predstavlja Jagermeister Nerd Night

0

 

Belgrade Banging predstavlja još jednu nesvakidašnju žurku, koja će se održati u nedelju 31. avgusta u klubu Freestyler: Jägermeister Nerd Night.

Belgrade Banging je party brend koji se bavi produkcijom žurki u stilu svetskih muzičkih festivala poput Tomorrowland-a, Ultra Music-a i sličnih. Poznati su po svojoj inovativnosti i kreativnosti, a ovu žurku su pripremili specijalno za period koji najteže pada studentima – septembarski ispitni rok.

 

 

U saradnji sa Jägermeister-om pripremljen je događaj na kojem lepa iznenađenja očekuju najvrednije štebere, kao i one koji to žele da postanu ili u duši i dalje jesu. Ovaj događaj može biti sjajan predah od učenja, ali Banging Trio neće pustiti goste da se odmore, jer će, kao i svake nedelje, vrteti najenergičnije i najpopularnije pesme elektronske dance muzike (EDM).

U nedelju će se obnavljati gradivo iz Bangologije – umetnosti dobre muzike i vrhunskog noćnog provoda. Profesorski Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell spremno očekuje sve ljubitelje EDM muzičkog pravca. 

 

 

Ne zaboravite da ponesete svoje štreberske naočare i naoružajte se dobrim raspoloženjem. Na ovom “ispitu” nema sedenja, jer se na Banging žurkama uvek skače i đuska do ranih jutarnjih časova.

Belgrade Banging – New dimension of clublife.
Info&Rezervacije: +38160/69-18-487
www.belgradebanging.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here