Vesti
Beo-Eksport je vezao četiri trijumfa

Početak takmičenja na Avala kupu nije bio sjajan za Beo-Eksport, ali kako je turnir odmicao nekadašnji pobednici su počeli da hvataju zalet. Ekipa izdavača našeg lista za Australiju zabeležila je ove sedmice još dva trijumfa i vezala čak četiri uzastopne pobede.

Početkom nedelje momci u plavim dresovima Beo-Eksporta su prvo savladali Vorik Farm sa 3:1, a zatim su preslišali Mlade Makedonce – 4:0. S ovih šest bodova uhvatili su priključak sa ekipama iz gornjeg dela tabele i sačuvali realne šanse da se domognu jedne od prve četiri pozicije na kraju ligaškog dela.

Na terenima u Bonirigu i dalje dominira ekipa Kolimor Parka. Aktuelni šampioni sada imaju devet pobeda iz deset mečeva, pošto su prvo slavili protiv Mladih Makedonaca 1:0, a zatim su bili bolji i od Spartaka – 4:2.

Potpuno neplanirani odmor ove sedmice imali su doskorašnji lideri Orlovi. Iako nisu odigrali ni minut fudbala u 10. i 11. kolu, ipak su upisali tri boda. Naime, prvo su bili slobodni, a zatim je njihov duel sa Kadetima registrovan službenim rezultatom 2:0, jer najmlađa ekipa na turniru nije imala dovoljan broj igrača da odigra meč.

Promenljive partije pružili su Penzioneri, koji su prvo poraženi od ekipe Gatos Negros sa 4:2, da bi nakon toga savladali dobru ekipu Ravnih Kotara sa 2:1. Oscilacije u formi imaju i Vukovi, koji su u sredu uveče neočekivano lako izgubili od RS Krajine sa 0:3.

Stanje na tabeli

Na tabeli vodi Kolimor Park sa 27 bodova, slede Orlovi sa 26, RS Krajina 23, Penzioneri 20, Kadeti 19, Vukovi, Ravni Kotari i Gatos Negros po 18, Beo-eksport ima 17, a u donjem domu su Spartak i Vorik Farm sa po 11, Romanija 9, Arja 1 sa 3 boda i Arja 2 i Mladi Makedonci bez bodova.

Rezultati 11. kola

PENZIONERI – RAVNI KOTARI 2:1

VORIK FARM – ARJA 2 4:1

KADETI – ORLOVI 0:2

BEO-EKSPORT – MLADI MAKEDONCI 4:0

KOLIMOR PARK – SPARTAK 4:2

VUKOVI – RS KRAJINA 0:3

FK ROMANIJA – GATOS NEGROS 0:0

Slobodna je bila ARJA 1

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here