Beograđanin jurio Nikšićanina nožem

0

Dok je Nikola Biber (28) iz Beograda sa nožem u rukama jurio juče rano ujutru D. Š. (39) iz Nikšića ulicama Budve, primetila ih je policijska patrola koja je tuda prolazila i uhapsila ga. Kako prenose crnogorski mediji, Biber je vikao: "Ubiću te", dok je kod glavnih semafora u Budvi jurio ovog Nikšićanina, što je skrenulo pažnju policajcima koji su istrčali iz patrolnog vozila i potrčali za njim.
Jurnjava je trajala ulicama Budve i kada je Biber bio na svega nekoliko metara od Nikšićanina mlatarajući nožem, jedan od policajaca uspeo je da ga uhvati i obori na zemlju. Biber je prebačen u policijsku stanicu i nakon saslušanja određen mu je jednomesečni pritvor.
– Biber u Budvi radi kao šanker u popularnim lokalima. Išao je peške sa nevenčanom suprugom kući, gurajući bicikl pored sebe. Prilazeći pešačkom tunelu u Budvi, videli su dva muškarca, a jedan od njih nije želeo da se pomeri da bi prošli. Počela je svađa. Ljut zbog takvog ponašanja Biber je otišao, da bi se posle pet minuta vratio do tunela gde je zatekao D. Š. i nakon prepirke izvadio nož. Tada je počela jurnjava ulicama Budve – kaže izvor iz policije za lokalne medije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here