Umesto razvoda, satarom u glavu

0

Aleksandar K. (42), veterinar iz Crvenke, ubio je satarom suprugu Danijelu K. (43) u njihovom stanu u Novom Sadu, a prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je jedan od motiva i pritisak porodice ubice da ostavi suprugu, kojom nisu bili zadovoljni.
Njih dvoje su se posvađali tokom noći između četvrtka i petka, pa je suprug uzeo sataru i njome udario ženu po glavi, dok je za to vreme njihova petogodišnja ćerka spavala u susednoj sobi. Ujutru je ubistvo otkriveno, a policajce koji su došli u njihov stan iznenadila je suprugova smirenost. Za to vreme njihova ćerka plakala je u sobi.
– Danijela nam je pričala da je Aleksandrovi roditelji ne vole od prvog dana. Stalno su ubeđivali Aleksandra da je ostavi. Aleksandrova porodica je, navodno, imućna, a Danijelina nije. Činilo se da su u tome na kraju i uspeli jer je Aleksandar više od mesec dana bio kod svojih u Crvenki. Aleksandar se u četvrtak ujutru vratio sa bratom u nameri da izbaci Danijelu iz stana. Međutim, rekao je bratu: "Ti idi. Ja ostajem da živim sa mojom porodicom, bez koje ne mogu." Aleksandar je bio nekako čudan taj dan, sav pogubljen kao da je drogiran. Njih dvoje su se, kako smo videli, mnogo voleli – kažu njihove komšije iz Novog Sada.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here