Besplatni kursevi: Na zagrevanju 700 učenika

0

U Tornju znanja počinju besplatni kursevi iz Nemačkog i Engleskog jezika kao i matematike (Foto: Ilustracija)
 

Od danas u Tornju znanja počinju besplatni kursevi iz Nemačkog i Engleskog jezika kao i matematike. Oko 700 učesnika će imati priliku da se zajedno sa profesorima iz brojnih škola u Lincu doboro pripreme za izazove u prdstojećoj školskoj godini. Svi oni koji su imali problema u navedenim predmetima moći će da ih lkaše prebrode uz pomoć nastavnika.

Uz to najpoznatija dva muzeja u gradu Lentos i Nordiko sredom odnosno petkom nude deci besplatno učešće u crtanju odnosno čitanju. Takođe, Univerzitet Johan Kepler omogućio je deci da u pratnji roditelja posete ovu visoko školsku ustanovu i upoznaju se sa načinom rada.

U poznatom elektornika centru (AEC) na samoj obali Dunava takođe se svakodnevno nudi bogat program za školarce. Gradski bazeni su po obilčaju po veoma povoljninm cenama dostupni deci, ali na žalost vremenske (ne)prilike. Isto tako u naselju Ansnfeden otvorena je izložba dinosaurusa. U gradksojn biblioteci pozantijoj kao Toranj znanja takođe su pripremili niz iznenađenja za školarce u toku letnjeg odmora….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here