Slavna američka teniserka Trejsi Ostin prokomentarisala je situaciju u kojoj je Novak Đoković, u meču za bronzu na OI protiv Pabla Karenja Buste, iskalio bes na svom reketu.

– Pre svega, Đoković implodira. U životu nisam videla nekoga da pogodi lopticom mrežu, a da nakon toga baci reket na tribine. Ne možemo ga porediti sa Nadalom i Federerom, oni su Majka Tereza i Dalai Lama tenisa. Mislim, oni ništa ne rade što ne treba. Da je Novak igrao u eri Džona Mekinroa, Ilije Nastasea i Džima Konorsa, on bi bio četvrti u svemu tome – rekla je Ostin, a onda nastavila u svetlijem tonu rekavši da očekuje da Novak zablista na US Openu.

– On je perfekcionista, ima neke momente kada se slomi. Ni on ne voli te trenutke. Niko nije perfektan, svi smo ljudi i nije lako ići ka tome da si najbolji u istoriji. Novak je broj jedan na svetu, ima previše pritisaka sa svih strana. Osvojiće Zlatni slem. Već je osvojio tri Grend slem, zašto ne bi osvojio i četvrti? – zaključila je Ostin.

Bivša američka igračica je bila jedna od prvih koja je podržala Đokovićevu suspenziju nakon što je na US Openu pogodio linijskog sudiju lopticom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here