youtube/Braňo Závodský Naživo
Vladimir Bilčik

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je danas da će Srbija, kako je rekao, narednih nedelja i meseci biti suočena sa važnim i strateškim odlukama i da će se to odraziti na to koju ulogu treba da zauzme novi parlament u pogledu članstva u EU.

EP će, kako je dodao, biti “na čelu tih napora”, između ostalog i kroz međupartijski dijalog i građanske skupštine na kojima počinju da rade u Srbiji. Dodao je da mu je žao sto još nema ishoda parlamentarnih izbora, ali je naglasio da veruje da će parlament u Beogradu biti odlučan ako želi da napreduje na polju EU integracija.

– Moraće da imaju većinu za zakonodavne promene – rekao je Bilčik i naglasio da veruje da će do jeseni kada će doći u Beograd parlament i vlada biti funkcionalni.

6 COMMENTS

  1. Verovatno misli na onakve ,,zakonodavne promene,, kao u Americi gde ce ,,neke sudije postavljene od nekih sudija,, da suspenduju volju gradjana……..poznato nam je to kuda vodi.
    Diktaturi sudija koji ce da imaju veca prava nego skupstina.Jel to rece Herr Fila.

  2. SVAKI DE BILCIK SILJI NA SRBIJU AL MISLIM DA CE USKORO DACIC ILI VULIN BITI VISOKI PREDSTAVNIK SRBIJE ISPRED BRIKSA ZA SVE EVROPSKE ZEMLJE XAXAXAXAXAX A mi cemo gledati i umariti od smeha

  3. Prosle sedmice je to bio cetvrtak: Vucic je rekao da ce se sve znati u cetvrtak prosle sedmice. Pa sta bi. Malo se opet sve pomerilo?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here