Bilja i Aca majstori zabave

0

K. M.
Ivan, Biljana i Aleksandar
 

Biljana i Aca koji su pre nekoliko meseci proslavili vredan jubilej – 25 godina zajedničkog života, a na ovo gostovanje prvi put poveli su i sina jedinca Ivana.

Prošlo je pune dve godine od poslednjeg Acinog i Biljinog gostovanja u Australiji, a i ovog puta su pokazali da su pravi majstori zabave sa ogromnim muzičkim repertoarom. Za svakog ponešto. Publika je ovde navikla da kada dođe na njihov koncert, onda nema pauze, već samo pesme, igre i veselja, sve do zore.

K. M.
Porodice Milojević, Cvijanović i Veljović
 

– Ovo je naš sedmi dolazak u Australiju, i kao uvek do sada, lepo nam je ovde. Od svih destinacija, a putujemo dosta, nekako se najviše radujemo kada treba da idemo u Australiju. Ali i kada se vraćamo, odavde polazimo uvek sa lepim utiscima, kako poslovnog tako i privatnog dela – rekao nam je Aleksandar Ilić.

Koncert u Kizborou bio je ispunjen emocijama, u pojedinim trenucima i dirljiv, a pevači su uložili dodatni napor da se oduže vernoj publici, koja je to i zaslužila. Publici su predstavili svoje najveće bogatstvo.

K. M.
Detalj s koncerta u Kizborou
 

– Srećni smo što je Ivan sa nama. To je bio i jedan od razloga, zbog kojih smo se od više ponuda odlučili za Australiju, baš zbog Ivana da bi upoznao ovu predivnu zemlju. Kada sa 15 godina doživiš Australiju, onda se to pamti ceo život. Nadamo se da će i on jednog dana, kada bude svoj čovek, dolaziti u Australiju – ponosno kaže tata Aca.

Pre dolaska u Melburn, Aleksandar i Biljana pevali su i na dočeku Nove godine u Srpskom centru u Bonirigu. I odatle će kažu poneli predivne utiske, ali u Sidneju će ponovo biti sa publikom i za doček srpske Nove godine.

K. M.
Lepo su se proveli
 

– Doček je bio fantastičan. "Vesti" su to ispratile na najbolji način. Kažu organizatori u Bonirigu da je to bila jedna od najvećih poseta u poslednjih sedam godina. Bilo je oko 650 ljudi, ali vrednije od toga bilo je zadovoljstvo ljudi. Na kraju večeri, prilazili su nam, čestitali jer se odavno nisu lepše proveli. Potrudili smo se da tako bude – ističe poznati pevač.

I ove godine uz kofere pune suvenira, Biljana i Aca, vraćaju se i puni lepih utisaka. Odlično su se proveli, prijatelji su ih izvodili, a podsetili su se i uspomena sa ranijih gostovanja.

– Imamo dosta prijatelja ovde, Ivanu smo pokazali centar Sidneja i njegove znamenitosti. Iskreno volimo Australiju, ne samo što je lepa zemlja sa lepom klimom, već su naši ljudi izuzetno gostoprimljivi, srdačni. Osetili smo na svakom koraku, koliko vole svoju rodnu grudu – veli Aca Ilić.

Obaveza na pretek

Gosti iz otadžbine u Australiji ostaju do 16. januara, a po povratku očekuje ih rad na novom albumu, ali i svi poslovi koji su vezani za estradni život.
– Ivanu se završava zimski raspust, očekuje ga škola, a nas nastup u Novom Sadu. Treba da snimim dve nove pesme – kaže Aca.

Biljana je podsetila supruga i na obaveze koje je zbog ovdašnjeg leta možda i zaboravio.
– Da, jeste Biljo, čeka me čišćenje snega (smeh). Biće interesantno kako ćemo da se iz ovog australijskog leta da se uklopimo u zimu. Imali smo sreću da doživimo pravo australijsko leto – rekao je sagovornik "Vesti".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here