Foto: MN Press
Lazar Ranđelović

Lazar Ranđelović je još u Radničkom iz niša pokazivao veliki potencijal, a sada je, umesto u Crvenoj zvezdi, u Olimpijakosu.

On je u intervjuu grčkoj Gazeti, otkrio kako je potpisao za Olimpijakos, umesto za Crvenu zvezdu.

– Kada sam stigao u Radnički, igrali smo protiv Zvezde i baš sam se dobro pokazao. Dva dana pre kraja prelaznog roka tog leta, pozvali su me crveno-beli i ponudili ugovor. Sanjao sam da se prebacim na viši nivo i 90 odsto sam bio siguran da ću potpisati za Zvezdu. Sam sebi sam govorio: „Lazare, ovo šansu ne smeš da propustiš“. Poslednjeg dana prelaznog roka pojavio se Olimpijakos, nisam mogao da verujem da me tako veliki klub želi posle samo jedne utakmice – seća se Ranđelović.

Tada mu je menadžer Vasilis Panajoptakis saopštio da dolazi u Niš na pregovore.

– Pokazao mi je ugovor, čak ni tad nisam mogao da verujem. Morao sam da biram da li da idem u Zvezdu ili da potpišem za Olimpijakos, s tim što bih ostao na Čairu do kraja sezone, u vidu pozajmice. Pričao sam i sa članovima porodice, shvatio da ne možete da kažete „ne“ kad vas zove Olimpijakos. Razumete. Sledećeg dana sam se sa agentom zaputio u Atinu i potpisao ugovor. Sve se desilo u samo dva dana. U trenucima kad sam bio siguran da ću završiti u Zvezdi, Olimpijakos mi je promenio život – ističe Ranđelović.

Već u 21. godini je osetio šta znači profesionalizam. Sada živi na taj način, ne meša emocije. Mada…

– Da, navijam za Zvezdu, ali ne toliko vatreno. Ako bih imao opciju da pređem u Partizan ili među crveno-bele, izabrao bih Zvezdu. Moja porodica navija za taj klub, pa i ja – zaključio je Ranđelović, koji trenutno nastupa za španski Leganes kao pozajmljen igrač iz Pireja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here