Bivša devojka “kamenovala” Adrijana

0

Problematični dečko brazilskog fudbala opet je u žiži zanimanja lokalnih tabloida. Adrijano se neočekivano nije pojavio na jednom treningu Flamenga, a potom ga je trener zbog nediscipline udaljio iz ekipe.

 

Sumnjičavi brazilski novinari odmah su počeli ‘kopati’ šta stoji je u pozadini celog slučaja i došli su do zanimljivog otrkića – Adrijano se nije pojavio na treningu, jer je hteo prikriti posledice neobičnog obračuna u jednom noćnom klubom.

 

Bivši napadač milanskog Intera izašao je sa saigračima na piće u jedan klub u Riju, a tamo se zatekla i njegova bivša devojka Žoana Maćado. Fitness instruktorka je u vidno alkoholisanom stanju, poludela kada je videla bivšeg dečka, a potom je i nasrnula na njega.

 

Adrijano se dao u beg i spas je potražio u unutrašnjosti svog automobila, ali ni to nije zaustavilo razbesnelu Žoanu. Ona je uzela kamenje i počela ga bacati na fudbalerov automobil, pa je prepadnutom Adrijanu jedino preostalo da upali vozilo i brzo pobegne sa  ‘mesta nesreće’.

 

Inače, povodom Adrijana oglasio se i direktor Flamengo Markos Braz koji je izjavio da igrač njegovog kluba ne zna da se kontroliše kad pije alkohol.

 

"Kad počne da pije, jednostavno ne ume da stane. Zbog problema u privatnom životu, stalno se vraća alkoholu i to je nezgodna situacija", rekao je Braz.

 

O Adrianu se šire glasine da ima problema i sa drogama, što je predsednik Flamenga demantovao:

 

"Reći da Adriano ima problem sa takvim supstancama je apsolutna neistina. Alkohol jeste neka vrsta droge, ali nikako nije narkotik".

 

Glasine o brazilskom internacionalcu dovode u sumnju njegov odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi ovog leta.

 

Nekadašnji igrač Sao Paola došao je u Flamengo 2009. i potpisao ugovor na godinu dana. U dresu kluba iz Ria odigrao je 30 mečeva i postigao 19 golova. U nacionalnom timu je od 2000. godine i u 48 utakmica, 27 puta je zabeležio gol.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here