Bivša Juga u akciji

0

SPORTisti i amateri iz hamburga pomažu nastradala područja
 

 

Fudbaleri "Tesle" trebalo je početkom juna da učestvuju na turniru u Doboju, ali su zbog poplava odustali i odlučili da prikupe pomoć i pošalju klubu domaćinu i gradu. To je bio prvi korak koji su učinili, a inicijatori su još dve akcije sa kojih će kompletan prihod poslati u poplavljena područja u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

Prva akcija je humanitarna fudbalska utakmica između ekipa Balkan olstar i Hamburški promo sastav koja će se igrati na stadionu "Tesle" (Sternschanze 4
) u četvrtak 29. maja sa početkom u 11 časova. Ekipa Balkan olstar biće sastavljena od fudbalera srpskog kluba "Nikola Tesla", hrvatske Kroacije i bosanskog Hamdije. Sastav Hamburger promo nije još poznat, ali se očekuje da u njemu zaigraju poznate zvezde estrade, TV lica, glumci i bivši profesionalni fudbaleri iz Hamburga. Ovu ekipu predvodiće bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić.

Druga akcija je planirana za petak 30. maja uveče, u diskoteci H1 (Conventstr. 8-10) gde će se organizovati žurka za sve ljude dobre volje sa prostora bivše Jugoslavije, koji žele svojim učešćem da pomognu nastradalima. Iz Švajcarske dolaze di-džej Markoni i di-džej Skaj, a iz Bilefelda di-džej Di Roks. Svi učesnici nastupaće besplatno, a prihod od ulaznica, prodaje hrane i pića biće uplaćen za nastradala područja u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here