Youtube/Mariah Carey
Maraja Keri

Nik Kanon ima ukupno dvanaestoro dece s nekoliko partnerki, ali samo je jednoj bio izgovorio sudbonosno “da”. U pitanju je pevačica Maraja Keri, koju je najpre upoznao 2005, ali vezu nisu započeli do 2008. Iste te godine, zatim, venčali su se na Bahamima, pa 2011. dobili blizance Monro i Morokana. Rastali su se, međutim, 2014. pa se i zvanično razveli dve godine kasnije.

Maraja je, takođe, jedina od svih njegovih velikih ljubavi čiju je i jednu ogromnu tajnu bez pardona izneo u javnost – prema njegovim rečima pevačica posebno uživa u svom glasu dok vodi ljubav. Sluša tada svoje pesme, a on se tu ništa nije pitao.

– Postoji, eto, ta jedna lista. Ona uključi muziku i… Ne žalim se, meni se takođe sviđa. Mislim da ni sam ništa drugo ne bih pustio. Nekad bude nešto od Alberta Grina, Tedija Pendergrasa, ali super mi je kad “iskoči” njena pesma, koju ona peva – rekao je jednom prilikom, tvrdeći da ona nema problem s raskrinkavanjem s njegove strane.

Imala je, pak, kada bi on nabrajao žene s kojim je bio.

Tokom jednog radijskog gostovanja tvrdio je, inače, da je spavao s Kristijom Milijan, Nikol Šerzinger, Selitom Ebanks… Kasnije se saznalo kako je i s Milijanovom mogao da dobije jedno dete, a odskora se šuška da bi voleo kada bi mu 13. rodila Tejlor Svift.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here