Boho stil se vratio na velika vrata kada je u pitanju dekorisanje stanova. Šezdesete i sedamdesete se vraćaju ponovo u naše živote, ali u novom i savremenom ruhu.

„Boho“ je skraćeno od „Bohemian“ tj., boemski, stil je inspirisan slobodnim, rasterećujućim stilom života hipika 1960ih i 1970ih, kao i buntovnih glumaca, pisaca, umjetnika, koji su se opirali nametnutim društevnim pravilima..Pored toga što inspirirše kreatore i dizajnere odeće, veoma je popularan i kad je uređenje prostsora u pitanju.

Ako želite udoban ali i kolorističan, šik enterijer, boho stil je pravi izbor za vas. Prepustite se uživanju i otkrite čari boho života.

Boho stil prepoznatljiv je po jarkim bojama, kao što su narandžasta, crvena, ljubičasta, zelena i žuta i zasniva se na kombinaciji zemljanih tonova sa nijansama dragog kamenja. Posebnu draž ovom stilu daje mešanje raznovrsnih tekstura i dezena materijala koji se koriste za gotovo sve elemente: nameštaj, zidove, zavese, prostirke, podove…

Takođe su čari boho stila i to što prilikom dekorisanja prostora možete iskoristiti bilo koje umetničko delo, pa čak i ono koje ste sami kreirali, čime ćete ovaj prostor učiniti intimnijim i ličnim.

Roze zidovi su, kako kažu unutrašnji deorateri, veoma popularni. Njima se najčešće boje trpezarije ili jedan zid u dnevnom boravku. Odlično se slaže uz prostorije bogate rustičnim nameštajem i policama sa knjigama.