Bojanić je bezobrazni matorac!

0

Po drugi put leti sa Farme : Ivan Gavrilović
 

To je Miloš Bojanić za koga kaže da je jedan "bezobrazni matorac koji neviđeno laže", pa je morao da ga dovede u red.

 

Ivan Ferce Firči biće ovonedeljni gazda imanja u Lisovićima. Njega je, kao što pravila nalažu, izabrao izbačeni farmer Ivan Gavrilović.

 

Firči će večeras odrediti farmere koji će nedelju dana biti sluge i uz ostale VIP seljake pokušati da ispune sedmični zadatak.

"Kada sam saznao da je nagovarao Raku da me prebije nakon izlaska sa „Farme", u prvom trenutku nisam mogao da poverujem. Onda smo Gagi, Firči i ja napravili lokalni dogovor da ga malo isprozivamo da bismo mu ukazali na njegovo "šabansko" ponašanje. Morali smo to da uradimo jer je bezobrazan matorac. Čim je uvideo da je pogrešio, izvinio se i kleo u decu i porodicu kako on to navodno nije rekao."

 

Zašto si onako burno reagovao kada te je Gagi isprozivao što si „puštao gasove" za slavskom trpezom?

 

"Gagi me je potpuno izvalio! Kao da se desilo ne znam ni ja šta – "pukla atomska bomba". Nisam očekivao od njega da tako odreaguje! Poneo se kao da on nikada nije puštao golubove".

 

Kako komentarišeš odnos Milene Ćeranić i Nemanje Stevanović?

 

"Koliko god delovali bezobrazno, oni su samo razmaženi klinci! Nemanja je jako dobar dečko, uvek hoće da pomogne i vredan je. S druge strane, iako Milena publici izgleda kao namćor, mislim da nije takva i da je situacija u kući doprinela da se ona ponaša nedolično. Mada, njena istorija jeste burna, naprimala se ona "bananamena" puno, ali ja to ne znam, tako se priča."

 

Zašto si nagovarao bivšu Nemanjinu devojku Draganu da mu se približi na imanju?
 

"Želeo sam da je "nafuram" na Nemanju, da napravimo neku spletku. To je bio moj domaći zadatak od strane našeg lokalnog tabora. Pričao sam joj da je Nemanja slep kod očiju, a da je ona pozitivna i da treba da mu se približi. Međutim, to mi nije uspelo jer je Ćeranićka fatalna, bezobrazna i ima tu neku muškost u sebi, što Nemanju "pali".


Po izlasku sa „Farme" dočekala te je tužna vest da ti je umrla tašta?

"Da! Nažalost, ta vest nas je sve iznenadila i potpuno šokirala. Budući da mi je žao što sam ispao sa "Farme", jedina dobra stvar je to što ću u ovako teškom trenutku biti uz suprugu i porodicu."

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here