Ovo je neverovatan uspeh za nas. Bili smo fenomenalni u svim utakmicama u Ligi Evrope i mogu samo da budem ponosan na saigrače kojima bih čestitao prolaz (u drugu fazu), rekao je kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan.

– Svaka im čast na svemu što su uradili i želim nam svima da samo nastavimo u ovom maniru. Što se meča sa Slovanom tiče, zaista teška utakmica, mnogo faulova, ali smo odigrali borbeno i ono što je najvažnije nismo izgubili i nismo primili gol – rekao je Borjan posle sinoćnjeg meča u Liberecu, koji je završen nerešeno 0:0.

Borjan je odigrao 50. utakmicu u dresu Crvene zvezde u evropskim takmičenjima i na vrhu liste se izjednačio sa legendarnim Vladimirom Petrovićem Pižonom.

– Neverovatna je čast biti ”rame uz rame” s takvom legendom kao što je Vladimir Petrović. Želim da zahvalim rukovodstvu, stručnom štabu i navijačima na svemu. Ne mogu da opišem koliko se počastvovano osećam – rekao je Borjan.

Dodao je da “ne bira” sledećeg protivnika.

– Iskren da budem, ne priželjkujemo nikoga, niti razmišljamo o tome. Najbitnije je da polusezonu završimo na pravi način, da se odmorimo dobro i onda da se spremimo za utakmicu šesnaestinu finala Lige Evrope. Koga god da izvučemo, daćemo sve od sebe za prolaz dalje – zaključio je Borjan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here