Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvedze, Milan Borjan, i pored “priča” o odlasku sa stadiona Rajko Mitić odlučio je da ostane u klubu i bori se sa crveno-belima za titulu i nove mečeve u Evropi sledeće sezone. 

Iskusni čuvar mreže aktuelnog šampiona je za srpske medije koji prate Zvezdu u Turskoj objasnio zašto je odlučio da ostane na Marakani.

– Svašta se tu dešavalo. Ja sam rekao kada sam produžio ugovor da želim da ostanem ovde. Meni je lepo u Zvezdi, Beogradu, Srbiji. Porodica uživa, dete mi ide u vrtić, tako da stvarno uživam ovde. Ne bih to sada menjao. Imam 32 godine, da idem negde da se navikavam na neki novi život – to me ne privlači.

– Bilo je ponuda iz Saudijske Arabije, jedna ponuda iz Dubaija, bila je priča za Štutgart, ali jednostavno neke stvari su ostale privatne. Moja želja je bila da ostanem ovde, osvojim duplu krunu i podignem pehar na Marakani – rekao je Borjan.

Fudbalska era Vladana Milojevića, na stadionu Rajko Mitić je završena, a Borjan dodaje da ova druga sa Dejanom Stankovićem može da bude podjednako uspešna.

– Naravno da može da bude uspešna i ova druga. Mislim da samo treba imati tu želju u sve što radimo. Kao što Mister kaže, treba verovati u sve što je on doneo. Ako verujemo, to će i da se pokaže na terenu. Ja da ne verujem, ne bih bio ovde. Verujem da će Zvezda ove godine da napravi velike stvari

Na pitanje zašto Stankovića zovu Mister, Borjan je rekao:

– Stanković je tražio da ga zovemo Mister i poštujemo to što on želi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here