Stižu li još dve zvezde na Apenine?

Francuz Frank Riberi (36), koji je posle 12 godina u Bajernu slobodan da se skrasi u novoj sredini, kaže da je spreman za novi izazov. Ne samo što italijanski mediji pišu da je na pragu Fiorentine (po četiri miliona evra za dve sezone), u kojoj su naši Nikola Milenković, Dušan Vlahović i Aleksa Terzić, nego je to nagovestio i njegov nekadašnji saigrač u bavarskom velikanu i bivši igrač “viole” Luka Toni.

Italijanski napadač se obratio Riberiju na njegovu objavu na Instagramu: “Moj brat – veliki igrač. Dolaziš u Italiju, ahaha…”. Na to mu je Francuz odgovorio niskom emotikona, koji su signali da je dolazak u Firencu siguran.

View this post on Instagram

Prepared for a new challenge! ? ?? ?? #fr7

A post shared by Franck Ribéry (@franckribery7) on

Saga s Nejmarom još nije završena, iako se brazilski as priključio treninzima u Pari Sen Žermenu. Celo leto se spekuliše o njegovom povratku u Barselonu i odlasku u Real, ali “Globoesporte” donosi vest da je na pomolu trampa – Nejmar bi došao u Juventus, a Argentinac Paulo Dibala među pariske “svece”, kojima bi Stara dama i doplatila za razliku u ceni između dva igrača.

Kristijano Ronaldo-Nejmar zaista pakleno zvuči…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here