Butulija: Verujem u prolaz

0

 

U prvoj utakmici drugog kola Kupa EHF koja je odigrana u Istanbulu, prvak Turske Bešiktaš savladao je Crvenu zvezdu rezultatom 34:30.

 

Rukometaši Crvene zvezde su posle prvog meča bili iznenađeni snagom rivala, ali veruju da će uz pomoć navijača uspeti da nadoknade četiri gola minusa i plasiraju se u treću rundu evropskog takmičenja.

 

"Mnogi će se iznenaditi snagom našeg protivnika, u svakom pogledu, igračkom i fizičkom. Uz to, radi se o iskusnoj ekipi koja slično igra i u gostima i na svom terenu. Neće biti lako, ali verujem da će biti bolje nego u Istambulu i da ćemo nadokanaditi minus od četiri gola", izjavio je trener Crvene zvezde Igor Butulija.

 

Sličnog mišljenja je i kapiten "crveno-belih" Milan Ćorović koji ističe da bi čvrsta odbrana mogla biti ključ rešenja za protivnika iz Turske.

 

"Ključ je u jakoj odbrani, koja nije funkcionisala dobro u prvom meču. Ako popravimo taj segment igre, uz podršku naših navijača, verujem da ćemo eliminisati Bešiktaš", istakao je Ćorović.

 

Revanš utakmica drugog kola Kupa EHF igra se u subotu sa početkom od 18 časova, a direktan prenos obezbedio je RTS na svom drugom programu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here