Cane otvorio svoj sajt

0

 

Internet odbrana: Stanko Subotić Cane

 

Subotić je 19. marta podeno krivičnu prijavu tužilaštvu u Ženevi (Švajcarska) protiv jednog broja ljudi iz Crne Gore i Srbije, optužujući ih za uvredu, klevetu, iznudu, ucenu i zločinačko udruživanje.
 

 

Među ljudima koje Subotić optužuje su direktor i glavni i odgovorni urednik podgoričkih dnevnika "Dan" Mladen Milutinović, i glavni urednik "Vijesti" Ljubiša Mitrović, zatim lider PzP-a Nebojša Medojević i bivši šef trgovinske misije u SAD, a sada biznismen, Ratko Knežević.

”Odlučio sam da pokrenem svoj vebsajt sa ciljem da rasvetlim kampanju koja ima za cilj moje uništenje, a koju trpim od kraja 90-ih godina, odnosno režima Slobodana Miloševića i kasnije i njegovog naslednika Vojislava Koštunice. Moja krivična prijava od 19. marta ukazuje pod kakvim uslovima su članovi kriminalne organizacije organizovali kampanju protiv mene, prepunu uvreda, sa ciljem da me unište i preuzmu svu moju imovinu koristeći kontrolu nad ključnim funkcijama države Srbije” izjavio je Subotić u video prilogu koji je postavio na sajt.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here