Promo
Radovan Samardžić (novi radnik CarGo Technologies) i Vuk Guberinić (direktor kompanije CarGo Technologies)

Nakon obezbeđivanja celog iznosa za elektromotorna kolica, kompanija CarGo Technologies zaposlila je Radovana Samardžića sa cerebralnom paralizom, kako bi pomogli njemu, ali i podstakli ravnopravno uključivanje osoba sa invaliditetom na tržište rada.  

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić je prilikom posete porodici Samardžić u Smederevu poželeo dobrodošlicu Radovanu u CarGo tim i rekao da je Radovan dobio Ugovor o radu na osnovu kojeg će primati redovnu mesečnu platu i plaćene doprinose.

Vuk Guberinić (direktor kompanije CarGo Technologies)

Radovan će raditi na poslovima online komunikacije u  korisničkom servisu u okviru novog projekta podrške osobama sa invaliditetom.

– Ti ćeš od sada da budeš deo naše porodice, a mi deo tvoje. Hvala ti što si sa nama i što ćeš nam pomoći da se naša kompanija razvija i bude primer ostalim kompanijama da treba da se ponašaju društveno odgovorno. Mi smo u jednom tranzitnom periodu u kome ćemo omogućiti inkluziju ljudi sa invaliditetom i olakšaćemo im kretanje rekao je Guberinić prilikom posete Radovanu.

– Ponosan sam što sam deo CarGo tima i što ću dati doprinos novom projektu – napisao je Radovan Samardžić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here