Čarter od Beča do Tivta

0

POVOLJNE CENE: Zoran Radunović

Predstavništvo crnogorskog avioprevoznika Montenegro erlajnz u Beču poslovalo je veoma uspešno od uspostavljanja pre godinu dana i očekuje dalji rast broja putnika pa shodno tome uvodi i nove, pre svega čarter linije .
Direktor predstavništva Zoran Radunović objasnio je da je u prošloj godini zabeležen porast broja putnika na letovima Beč-Podgorica za 15 odsto.
– Kompanija je našla interes da na ovom tržištu bude prisutna predstavništvom, pre svega, jer je Beč kao destinacija povezan sa Podgoricom i zbog toga što ima ugovor sa austrijskom nacionalnom kompanijom AUA o zajedničkom prevozu putnika – objasnio je Radunović.
Nacionalnog avioprevoznika Crne Gore, posebno raduje, činjenica da je zabeležen i porast broja lokalnih putnika, koji započinju putovanje iz Beča i to za 20 odsto na godišnjem nivou.

Novi avion u maju
– Montenegro erlajnz kao nacionalni avioprevoznik više od decenije obavlja redovni saobraćaj sa najznačajnijim evropskim centrima i na taj način obezbedio je najkraću, najsigurniju povezanost Crne Gore sa svetom – naglasio je Radunović.
Operativno, tehnološki i komercijalno Montenegro erlajnz ne zaostaje ni za jednom evropskom aviokompanijom i u toku maja se očekuje nabavka još jednog aviona tipa Embraer.
Ovom nabavkom će, kako je naglasio Radunović, Montenegro erlajnzu biti omogućeno otvaranje novih tržišta i destinacija, kao i maksimalno povećanje svojih kapaciteta.

Inače Beč je najmlađe predstavništvo u sistemu Montenegro erlajnza.
Predstavništvo, koje se nalazi u 9. bečkom okrugu, na adresi
Liechtensteinstr. 12, otvoreno je u aprilu prošle godine i od tada je imalo više promotivnih akcija za putnike.
– Analizom tržišta konstatovali smo da na našim letovima nedostaju posebno biznis putnici i tom segmentu posvećena je posebna pažnja i ostvarena dobra saradnja sa agencijama iz Austrije. U drugoj polovini ove godine, kao i u 2015. očekuje se uvođenje dodatnih čarter letova na liniji Tivat-Beč – navodi Radunović.
Za ovu godinu, kako je dodao, crnogorski avioprevoznik je pripremio veoma povoljne cene prevoza.
Nedeljno, do početka juna, Montenegro erlajnz leti četiri puta iz Beča za Podgoricu, a od juna samostalno će leteti pet puta, a u saradnji sa AUA u toku letnje sezone na liniji Beč-Podgorica avioni će saobraćati dva puta dnevno.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here