Ceca u Novom Sadu

0

I srpska Nova godina biće dočekana na gradskim trgovima širom Srbije. Tako će Svetlana – Ceca Ražnatović pevati na novosadskom Trgu slobode. Pevačica je na svom Tviter nalogu napisala: "Imam lepu vest i želim da je odmah podelim sa vama, za doček srpske Nove godine se družimo na mom koncertu na trgu u Novom Sadu."
Goran Bregović će sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane svirati na Trgu kralja Milana u centru Niša.
– Imaćemo spektakl, kao što sam najavio, najveću žurku na Balkanu za doček srpske Nove godine. Na Bregovićevom nastupu očekujemo više od 30.000 ljudi – rekao je gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić, koji se nada da će tom prilikom doći i brojni posetioci iz Makedonije, Bugarske i Rumunije, u kojima je Brega veoma popularan.
Dobar provod i velika posećenost očekuje se i u Vrnjačkoj Banji, gde će u noći između 13. i 14. januara pevati Željko Joksimović.
Na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu tradicionalno će biti organizovan doček, a prisutne će ovog puta zabavljati beogradska grupa Ortodoks kelts. Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor dogovorili su nastup Ace Pejovića na zlatiborskom Kraljevom trgu, dok će se grupa Osvajači potruditi da što bolje zabavi publiku na trgu u Tesliću. A sve Čačane koji budu želeli da srpsku Novu godinu dočekaju na gradskom trgu zabavljaće Aca Lukas, Bora Đorđević i trubači.
Gotovo na svim mestima priprema se veliki vatromet u ponoć, a posetioci će moći da se zagreju uz kuvano vino i rakiju.
 

Beogradski festival
U srpskoj prestonici se za sada zna da će biti veliki besplatni muzički festival, koji organizuje Udruženje Kult-i-Više u saradnji sa Domom omladine Beograda, na kojem će nastupati 10 bendova i dva di-džeja. Ideja festivala jeste da se prikaže evolucija muzike od džeza i fanka, preko hip hopa, panka, rok i metal muzike do elektronike.

 

 

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here