Cecin spektakl u Skoplju

0

Svetlana – Ceca Ražnatović priredila je nezaboravan spektakl makedonskim i fanovima iz okolnih zemalja koji su došli u Skoplje. U sportski centar "Boris Trajkovski" satima je pre početka njenog nastupa navirala reka ljudi. Kada je u crnoj dugoj haljini zakoračila na scenu i zapevala prve taktove numere "Ti voliš nju, a tebe ja" publika je dočekala vriskom, a potom uglas počela da peva sa njom.
– Dobro veče, Skoplje. Dobro veče, Makedonijo. Vi ste moja najvernija publika – rekla je Ceca na početku koncerta.
Ređali su se hitovi koji su predstavljali kratak siže njene dosadašnje karijere, a publika koja je neprestano pevala sa njom, nije promašila nijednu strofu, iako su se od vriske teško mogle razaznati reči hitova "Poziv", "Ime i prezime", "Da raskinem sa njom", "Pile", "Lepi grome moj"… Dugotrajnim aplauzom i ovacijama publika je pozdravila pevačicu koja je zapevala "Zajdi, zajdi" i još nekoliko makedonskih pesama, a u znak zahvalnosti jedan od fanova joj je dobacio makedonsku zastavu. Ne prestajući da peva, Ceca je razvila zastavu, a u jednom trenutku se i umotala u nju ističući da joj je ovo prvi put u životu da joj neko dobaci zastavu zemlje koja nije njena otadžbina.

Stigla privatnim avionom
U makedonsku prestonicu Ceca je stigla privatnim avionom, a ispred hotela u kojem je odsela novinarima i fanovima je poželela srećnu Novu godinu i puno zdravlja. Za najluđu noć će pevati u Beogradu, nakon čega će, kako je rekla, uzeti odmor od bar dva meseca, a potom ulazi u studio da sprema novi album.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here