Facebook
Danina Jeftić

Glumica Danina Jeftić postala je popularna nakon što je osvojila srva publike ulogom u filmu “Montevideo, bog te video” kada je sve oduševila ulogom skromne devojke Rose koja je bila zaljubljena u lik koji je u filmu tumačio Miloš Biković.

Danini se kao i svim ostalim glumcima život drastično promenio posle ogromne popularnosti koju je film doneo.

U momentu kada je dobila ovu značajnu ulogu na filmskom platnu, Danina je imala 23 godine. Harizmatična glumica je tri godine posle “Montevidea” sklopila brak sa producentom Aleksandrom Kukanjcem u Crkvi Svetog Marka, nakon čega su dobili sina Maksima i devet meseci kasnije preselili se u Australiju, gde su nastavili život.

Dve godine nakon toga imali su građansko venčanje u Sidneju, ali godinu dana nakon ceremonije Danina je napustila Australiju i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd.

Svi su se pitali šta je bio povod da se dvanaest meseci posle građanskog venčanja Danina i Aleksandar razvedu, a glumica se duži period nije pojavljivala u javnosti.

– Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zainteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake – rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se nakon toga, očigledno, promenile, pa smo pre nekoliko meseci imali prilike da je vidimo u seriji “Igra sudbine”.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here