EPA
Zdravko Krivokapić

Ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića uputile su danas medijima saopštenje u kome navode da se posle pisanja pojedinih beogradskih tabloida i „hajke koja je pokrenuta“ na njihovu porodicu, a od danas, i na njih dve lično, ne osećaju sigurno i da su o svemu obavestile crnogorske institucije koje se bave bezbednošću.

One dodaju da je strašno da ih neko tera da napuste Srbiju.

– Sa neizmernim žaljenjem konstatujemo da je hajka koja je pokrenuta na našu porodicu, od danas i na nas dve lično, učinila da se ne osećamo sigurno i da je naš dalji boravak u Srbiji za nas neizvestan – navele su ćerke crnogorskog premijera.

Naglašavaju da su o svemu obavestile institucije koje se bave bezbednošću u Crnoj Gori.

– Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo posle konsultacija sa porodicom i službama koje u Crnoj Gori procenjuju našu bezbednost – navele su one.

Krivokapićeve ćerke dodaju da razumeju da politika na Balkanu ponekad podrazumeva i poneku težu reč, ali, navode, da to što se kroz medije u Srbiji radi njihovoj porodici, više nije politika.

– To je čist linč. Nas niko nije terao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo. Učinile smo to iz ljubavi. Zato je strašno da nas sada neko tera da napustimo državu i grad koje smo voleli kao svoje – navele su one.

Navode da žele da zahvale svim prijateljima u Srbiji, svim dobrim ljudima koji su ih zvali da im pruže podršku i kažu da su u Srbiji dobrodošle.

Tu Srbiju i taj Beograd smo zato i izabrale za mesto u kojem želimo da živimo.

11 COMMENTS

  1. Ajmo sikter u Crnu Goru!! Idite tamo pa se zalite Djukanovicu .hiljadama Crnogoraca zivi u Srbiji i koriste Srbiju a glasaju u Crnoj Gori protiv Srba i Srbije .

  2. Mozda niste vas dve, ali je vas otac pogazio sva obecanja prema narodu koji ga je postavio na masto premiera, vas otac se ujedinio sa Djukanovicem koji je narod pobedio da bi vas otac koji nema svoju rec, ponos, dostojanstvo svim snagama isao protiv svega Srpskog i protov svakog Srbina i ako vas dve se smatrate ugrozenim u Beogradu i Srbiji, stvarno neznam zasto, a vasa familija bas voli Srbe.
    Nije vama mesto u Srbiji a i mnogo drugima kao sto ste vi i Djukanovici i ko zna koliko ima Krivokapica i njemu slicnih.

  3. Ne može se sedeti na dve stolice. Pitaj oca : ‘ što činiš jado”!?? Salon ljepote može radit i na Cetinju..

  4. Da li uopste ima Crnogoraca u Crnoj Gori? Imam utisak kao da su se svi prebacili iz CG u Beograd ,grad koji ” mnogo vole”… Zasto ga toliko Crnogorci vole? Vole samo Beograd ili Srbiju i Srbe? Pa sto onda ne uticete na bolje odnose Crne Gore i Srbije?
    Uradite nekad nesto dobro za tu Srbiju u kojoj ste svi dobrodosli … pokazite postovanja i zahvalnosti. Svima je lepo u Srbiji, a posle nož u ledja kada se vratite u svoje maticne zemlje…
    Čast izuzecima kojih je malo.

  5. Nažalost VI oca niste mogle da birate to svi znamo, kao što znamo da ni Vaš otac nije morao da prokocka poverenje koje mu ukazao Srpski narod….prema tome Srećan vam put u jednom pravcu za Montenegro, i nastavite biznis kod Mila & Co….

  6. Drage gospodjice, moji su poreklom iz Bratonozica, moj deda se prevrce u grobu zbog takvih kao vi. Zasto ste dosli u Srbiju? Sta trazite ovde, neka vam tata tamo kupi lokale, ali tata zna da su pare u Sbiji, zato svi trcite ovde, ovde radite, a nas pljujete. Pravi crnogorac se uvek izjasnjavao kao srbin,sto i jeste, svi ste pljunuli na svoje poreklo. Vama nije mesto ovde vec u vasoj Crnoj Gori.

  7. Dragi profesore, kad ste radili doktorsku disertaciju tj. kad ste prikazivali eksperimentalne rezultate, znate da se istraživački rezultati ne smiju lažirati. Ti rezultati se prikazuju vjerodostojno da bi matematički prikazali funkciju cilja. Ako rezultati dovoljno ne opisuju funkciju cilja, istraživanja se proširuju na više zavisnih funkcija. Vi ste to preskočili i požurili ste, promijenili mentora i krenuli sa drugim hipotezama koje nikad nećete dokazati. Pogazili ste svoje riječi i nek Vam dragi bog dadne ono što zaslužujete.

  8. A zasto se profesionalno ne ostvarujete u Podgorici, Pristini, Sarajevu ili Zagrebu?
    Vas tata ovima salje vakcine, usvaja rezolucije, uvelicava “oluje”, etc. I jos imate obraza da se zalite a hrabre ste i te kako kada vas nicega nije sramota. E, kada bi malo porazgovarale sa taticom…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here