Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić u ponedeljak je nastavljena u okolini Bora na Deponiji na Starom banjskom putu udaljenoj 3,5 km od mesta gde je devojčica nestala, a istragu je, kako je potvrđeno “Vestima” iz Policijske direkcije Beča, pokrenula i Kriminalistička služba pokrajine Beč pošto je dete navodno viđeno u glavnom gradu Austrije.

Snimak iz Beča

– Srpski državljanin koji živi u Beču, prema sopstvenim navodima je možda, 30. marta oko 20 sati, na tramvajskoj stanici u centru grada, video devojčicu nestalu u Srbiji u pratnji dve žene. Kontaktirao je srpske vlasti, koje su se obratile bečkoj policiji zahtevom za istragu – navodi se u odgovoru i dodaje da je bečka policija saslušala svedoka i uzela video-snimak, koji je napravio.

Kako se navodi, on je preko društvenih mreža saznao za nestanak deteta.

– Tačne okolnosti, posebno da li je to bila nestala devojčica su predmet istrage koja je u toku, a vodi je Kriminalistička služba Beč – navode oni.

Snimak na kojem se vidi devojčica, preplavio je portale i društvene mreže. Na njemu su dve žene sa torbama, a oko njih se igra dete koje podseća na Danku. Prema pisanju dela beogradskih medija, navodno su te žene govorile rumunski jezik…

Opširnije čitajte u sutrašnjem izdanju “Vesti”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here