Ćosić sekao “rambo” nožem

0

Foto:Ilustracija 

Ćosić se protekle subote putem video-linka pojavio pred sudom u Paramati, optužen za oružanu pljačku i nanošenje teške povrede. Sudija Kristofer Mekrobert rekao je da je Radenković popravljao kola na prilaznoj stazi kuće, kada je bio meta u neisprovociranom napadu.

Da bi se donekle zaštitio, kazao je sudija, Radenković se povukao u svoju garažu i pokušao da se odbrani u čemu je delimično uspeo.

Tokom incidenta, Ćosić je, navodi se, sa Radenkovićevog vrata strgao zlatni lančić, a onda se odvezao njegovim kolima. Prema dokumentima predatim sudu, nož kojim je Ćosić napao je "replika Rambo noža" sa sečivom dugim 40 santimetara.

– Žrtva je toliko krvarila da njegove komšije nisu mogle odmah da ga prepoznaju – rekao je Mekrobert u sudnici.

 

– Ovo je bio divlji, ničim izazvan napad na 65-godišnjeg čoveka u svojoj kući.

Ćosićev advokat je rekao da je njegov klijent imao problema s kockanjem, ali da traži pomoć. Sudija Mekrobert je ocenio da Ćosić predstavlja neprihvatljiv rizik da se neće vratiti na ponovna sudska saslušanja, kao i da će počiniti nova krivična dela, ako bude pušten da se brani sa slobode.

U tom trenutku, Ćosić je uzviknuo "oh, moj bože" i pokrio lice rukama, a onda pokušao da se obrati sudu.

– Hteo bih, vaša visosti, da vam se obratim, ako mogu, počeo je on, pre nego što je intervenisao njegov pravni zastupnik.

On će 16. jula biti izveden pred Lokalni sud u Kembeltaunu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here