Crno-beli u humanoj misiji

0

 

PRAVI POTEZ: Nemanja Kojić
 

Volonteri udruženja "Beta", koji samoinicijativno sklanjaju sa ulice i prihvataju ugrožene pse, štence i male mace, dobili su podršku i pomoć fudbalera Partizana.
Delegacija kluba iz Humske odnela je u prihvatilište centra na Lekinom brdo hranu za ugrožene životinje. Volontere i ljubimce posetili su Nemanja Kojić, Saša Marković i Andrija Živković.
Udruženje "Beta" funkcioniše potpuno samostalno, bez donacija i budžeta, aktivnošću volontera. Ljubitelji životinja sklanjaju pse, štence i male mace sa ulice i drže ih po sopstvenim stanovima.

Andrija Živković i Biljana Obradović potparolka Partizana

– Mislim da smo napravili pravi potez ovim humanim gestom, jer ima dosta napuštenih ljubimaca i na ulicama. Ovo je, na neki način, dokaz humanosti. Imao sam papagaja, nisam imao priliku da imam kucu ili macu zbog mlađeg brata. Ćerkica voli kučiće po parku i stalno ih mazi, ali se još nisam usudio da uzmem kuče. To je velika odgovornost i ne bi ga trebalo uzimati tek tako – rekao je Nemanja Kojić.
Mladi Andrija Živković je naglasio:
– Želim da poručim svima koji vide izgubljenog psa na ulici da ga udome. To je jako lep gest, kučići su nam pravi prijatelji.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here