Drulović zvao i Vulićevića

0

 

Nova šansa: Miroslav Vulićević

Posle četiri godine Miroslav Vulićević se vraća u reprezentaciju Srbije! Desni bek Partizana je posle dobrih igara u prolećnoj sezoni (11 utakmica, tri asistencije) dobio zvaničan poziv selektora Ljubinka Drulovića da se stavi na raspolaganje za turneju po Severnoj i Južnoj Americi po okončanju prvenstva, čime će upisati prvu utakmicu za državni tim još od 7. aprila 2010.
Taj meč protiv Osake u Japanu, na kome su za "orlove" igrali samo fudbaleri iz Superlige, vodio je tadašnji vršilac dužnosti Radovan Ćurčić, a pre njega Vulićević je za reprezentaciju debitovao pod rukovodstvom Radomira Antića, na prijateljskom susretu sa Poljskom u Antaliji, 14. decembra 2008, još dok je bio prvotimac Javora.
U dresu reprezentacije debitovaće Milan Lukač. Sjajne odbrane golmana crno-belih tokom ovog proleća, naročito izdanje u 146. večitom derbiju, kad je odbranio dva penala, predstavljale su najbolju preporuku Druloviću koji je na adresu Partizana već uputio zvanične pozive.
Vulićević i Lukač, verovatno i štoper Branislav Trajković, u obavezi su da se 19. maja u Sportskom centru u Staroj Pazovi jave Druloviću, koji će predvoditi Srbiju na kontrolnim mečevima sa Jamajkom (26. maja u Nju Džerziju), Panamom (31, maja u Čikagu) i Brazilom (6. juna u Sao Paulu).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here