Instagram.com/vikivukic_playmate
Viki Vukić

Viki Vukić, crnogorka koja je krasila naslovnicu Plejboja i čak tri puta osvojila titulu “Playboy plamate”, otkrila je da se u svojoj karijeri suočila sa nepristojnom ponudom od strane jednog menadžera.

Viki je otkrila da joj je on tražio da spava sa njim, a da će joj on zauzvrat omogućiti karijeru TV voditeljke.

Atraktivna Crnogorka istakla je da je ona žustro odbila ovakvu ucenu, ali i da je onda usledio niz uvreda na njen račun.

– Radi se o jednom menadžeru koji je bez trunke stida tražio da spavam sa njim, a za uzvrat bi mi omogućio da uđem u neke poslove u okviru kojih bi se pojavljivala kao voditeljika na jednoj od regionalnih televizija. Nakon što sam odbila da se upustim u njegove seksi maštarije počeo je da me vređa i ljutitio viće ‘ko sam to ja da odbijem takvu muškarčinu’. To đubre me je izvređalo ko niko u životu. Pretio je da se, ubuduće, neću moći pojaviti ni u jednim novinama niti na bilo kojoj televiziji. Koliko je ‘moćan’ najbolje se vidi po tome kako danas teško stišava svoj bes gledajući moje fotografije na naslovnicama brojnih listova. Ima tek da pukne od muke kad se uskoro pojavim i na televizijskim ekranima – rekla je Viki.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here