Crvena zvezda – Galatasaraj – RASPRODATO! Pogledajte redove ispred “Arene”

0

Fonet/A. K.

Ovako je bilo protiv Reala, ali pakao za Galatasaraj tek sledi u petak

 

Ulaznice su počele da se prodaju u sredu u popodnevnim satima, a ispred "Arene" su se stvorile velike gužve.

Pogledajte šta je kamera "Sportnetworka" zabeležila:

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da su ulaznice  za utakmicu trećeg kola Grupe E Top 16 faze Evrolige protiv Galatasaraja rasprodate.

"Sve ulaznice za tribine, parter, plavu, belu ložu i ložu na nivou 200 za meč trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige su rasprodate zadva sata, a u prodaji još ima jako mali broj karata za počasna mesta uz teren i za mesta u Skaj boksovima", navodi se u saopštenju. 

Zvezda u saopštenju dodaje da će ovaj duel biti "pod posebnom lupom" od strane Evrolige i da je proglašen za meč visokog rizika. "O ovome najbolje svedoči podatak da će u Beograd doputovati direktor za takmičenje Evrolige Dijego Gijen. Svaki i najmanji incident biće drastično sankcionisan, a osim visoke novčane kazne Zvezda bi mogla da bude kažnjena i igranjem pred praznim tribinama što bi imalo nesagledive posledice za klub", navodi se u saopštenju.

Iz kluba su apelovali na navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. Utakmica između Crvene zvezde i Galatasaraja igraće se u petak od 21.00 u Beogradskoj areni. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here