Da ga nije ubio metak, izgoreo bi u kolima

0

Savićev "audi" u plamenu posle likvidacije
 

Na Savića su pucala dvojica mladića iz pištolja, koji su ispalili preko deset metaka i ubili ga na mestu. Odmah potom su utrčali u automobil u kojem ih je čekao treći saučesnik i pobegli.

Samo nekoliko minuta kasnije, na nekoliko stotina metara od mesta ubistva, na parkingu ispred stambene zgrade, uništen je u eksploziji automobil audi A8, bugarskih registarskih oznaka, inače vlasništvo Savića.

 

Iz boksa u kriminal: Miloš Savić

Kako nezvanično saznaju "Vesti", ubice su imale dva plana. Prvi je bio da ga sačekaju ispred restorana i ubiju, što su uspeli. Prethodno su postavili eksploziv ispod njegovog automobila, da ga tako likvidiraju ukoliko ne budu imali prilike da pucaju. Pošto su uspeli da ga likvidiraju, uništili su "audi" kako ne bi ostavili nikakve tragove koje bi policiju mogli da dovedu do njih.

Policija je saopštila da traga za ubicama i vodi opsežnu istragu o ovom ubistvu. Dodaju i da se za ubijenog Savića sumnjalo da je poslednjih godina počinio nekoliko krivičnih dela.

 

Preživeo tri napada

Ovo je bio četvrti napad na Savića u poslednjih devet godina. U njegovom stanu pokušao je prvo da ga ubije najbolji prijatelj. Pucao mu je s leđa u vrat i glavu, tako da je samim čudom Savić preživeo. Tada se spekulisalo kako je njegovom prijatelju plaćeno da ga likvidira.

 

Drugi put pokušao je da ga ubije poznanik u diskoteci Studio. Napao ga je nožem i izbo, ali povrede nisu bile smrtonosne. Treći put na njega je ispred iste diskoteke ispaljen rafal iz automatske puške. Samo ga je jedan metak pogodio i lakše povredio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here