Da li je ovo Aca Lukas ili nas oči varaju?

0

prva.rs
Još nismo sigurni: Bane si ili si Aca Lukas?
 

Jedna od imitacija koja je obeležila prošlu sezonu jeste Željko Šašić kao Aca Lukas. Sinoć se u Acinoj koži oprobao Bane koji je do sada svojim nastupima oduševljavao. Bane je zaista , kao i uvek bio sjajan. Publika je aplauzom pohvalila njegov nastup, a veliko oduševljenje izazvao je i Aleksa kada se pojavio kao Ceca na sceni i otpevao sa Banetom njihov novi hit.

"Osećaj je divan, ovo je divan šou. Svi su izuzetni. Aco, kralj si“, rekao je Aleksa.

Marija je demantovala natpise novinama da ima problem sa Banetom.

"Meni su svi takmičari važni, svi su mi favoriti, navijam za sve podjednako. Svima treba dati šansu. Neka vrsta propagiranja može da napravi štetu izvođaču. Bane ti si fenomenalan pevač, žao mi je što smo čekali deset godina na tebe. Želim ti da dobiješ neku ulogu na filmu“, rekla je Marija.

"Ja ću biti malo kraći. Najradije bih se povukao, ne poznajem opus dotičnog pevača. Teško mi je verovati da je to tačno tako. Čestitke“, kazao je Đuro.

"Ja ću biti najkraći. Između tvoje i Željkove imitacije mislim da si više pogodio boju glasa i pokrete. Željko je iskrivio i noge, ali verujem da je više studirao Acu nego ti. Izuzetan si. Nikada ne mrzi ljude koji su ljubomorni na tebe, već poštuj njihovu ljubomoru, jer misle da si bolji od njih“, zaključio je Ivan, aludirajući na nedavne obračune sa Marijom iz žirija.

 Snimak Banetovog nastupa pogledajte OVDE

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here