Instagram
Sandra Rešić

Tokom i posle takmičenja “Zvezda Granda” pevačica Sandra Rešić ostala je poznata kao Ninova ćerka. Činjenica da se njen uspeh vezivao za Nina Rešića od početka joj je bio teret ali je prihvatila da ga nosi na leđima.

Amir Rešić Nino sahranjen je u rodnoj Bosanskoj Dubici, a samo nekolicina pevačevih fanova danas obilazi njegov grob. Kako se ranije pisalo, stanovnike Dubice pogodila je činjenica da niko od pevača, a ni od članova porodice od koje neki danas toliko govore o njemu, ne posećuju njegov grob.

– To je tužno. Bilo je tužno gledati to, a mi znamo kako jeste i šta je istina. On je sahranjen ovde, u Bosanskoj Dubici. Niko od porodice ne dolazi. Spomen ploču podigao je njegov ujak, a ne deca i bivše žene. To i piše na spomen ploči.Kasnije, pre oko dve godine, Ninov prijatelj Neša na spomenik je postavio i knjigu na kojoj je ispisana emotivna poruka.  – ispričala je medijima gospođa iz Bosanske Dubice.

Međutim, ove reči su posebno pogodile Ninovu ćerku, Sandru Rešić, koja je burno reagovala na ove navode. Ona je naglasila da ona i sestre brinu o grobnom mestu svog oca, i trude se da nastavi da živi kroz uspomene.

-Amela je i podigla spomenik našem ocu. Sa najmlađom sestrom nisam u dobrim odnosima jer ona i njena majka nikada nisu imale želju da imaju bilo kakvu vrstu komunikacije sa mnom i sa mojom sestrom. To je njihova želja. Ja zaista ne želim nekoga ko mene ne želi. – rekla je vidno potrešena Sandra.

Podsećamo, Sandra je jednom prilikom izjavila da bi volela da bude upola uspešna kao što je bio njen otac Nino koga smatra pevačkom legendom. Preminuo je u oktobru 2007. godine, u bolnici u Bijeljini, od perforacije pankreasa, izazvane alkoholizmom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here