Promo

Jedan brend je, u toku svog postojanja dugog više od dve decenije, uspeo da u svetu postane sinonim za neprikosnovenu uslugu i organizaciju događaja o kojima se dugo govori – do te mere da se njegov dolazak na novu destinaciju u svetu nekretnina smatra događajem godine.

Obećavajući najuzbudljivija iskustva, W je svojim hotelima i brendiranim stanovima širom sveta izgradio pravo carstvo za one koji od života uvek zahtevaju više, a inspiraciju traže na svakom koraku. Poznat kako po jedinstvenom enterijeru i eksterijeru, tako i po zvučnim umetničkim i muzičkim partnerstvima, W iznova „potresa“ urbanu scenu gradova u kojima je prisutan, uvek nudeći nešto novo.

Kako bi održao svežinu i inovativnost, koji nesumnjivo čine veliki deo njegovog identiteta, brend se oslanja na kombinaciju pulsirajućeg njujorškog ritma iz kojeg je rođen i kulturno-istorijskih elemenata mesta na koja dolazi. Na taj način, W postaje tačka u kojoj se spajaju tradicije, ali na uvek originalan, savremen i često neočekivan način. Kako brend posvećuje posebnu pažnju isticanju priča koje karakterišu razne lokalitete, na prvu informaciju o tome da W dolazi u Beograd moglo se pretpostaviti da će inspiracije biti napretek: sa dugom, uzbudljivom istorijom i bogatom kulturom, naslutilo se da će Srbija zauzeti posebno mesto u W svetu.

Zbog toga je i proslava dolaska W u Beograd, gde će otvoriti svoj hotel i brendirane stanove u okviru Belgrade Waterfront-a, morala da bude posebna: uzbudljiva za sva čula, magična za sve posetioce i definitivno događaj večeri u gradu. Pod geslom Can you hear the calling („Da li ste čuli zov“), W je pozvao Beograd na poseban sastanak: grad i brend su pokazali koliko dobro izgledaju, zvuče i osećaju se zajedno!

U skladu sa inspiracijom crpljenom iz različitih istorijskih perioda i kulturnih tradicija, obrisi događaja iscrtani su detaljima iz vinčanske kulture, perioda secesije i brutalističkog perioda u arhitekturi Srbije – kojima će, uostalom, biti inspirisana i sama W zgrada u Beogradu. Gosti su uživali u zalogajima pripremljenim na način na koji su se pre više hiljada godina hranili naši praistorijski preci, muzici karakterističnoj za rani dvadeseti vek, kao i pravoj maloj umetničkoj izložbi fotografija iz peroda brutalizma.

Čak i sama zgrada u Karađorđevoj 48, u kojoj se sve dešavalo, bacala je odsjaj W boja do duboko u noć, dodajući karakterističan vizuelni element W zovu. Svaki detalj kako enterijera, tako i eksterijera zgrade, bio je posvećen proslavi novog partnerstva, koje će nesumnjivo obradovati trensetere širom zemlje i regiona – posebno one nestrpljive, koji već znaju kako izgledaju W objekti u drugim mestima u svetu.

Upravo poseban status Beograda, u kojem će se naći prvi brendirani W stanovi u ovom delu Evrope, istakao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a, obrativši se gostima:

„Ovaj grad je oduvek imao šmeka, i zbog toga, iako nije najveća svetska metropola, svakako je jedna od najomiljenijih. Dolaskom W Residences Belgrade, nastavljamo da gradimo urbani imidž Beograda na krajnje originalan način. W Residences je jedinstven svetski koncept stanovanja, a Beograd ima posebnu priliku i sreću da bude deo njegovog prvog ostvarenja u ovom delu Evrope“, istakao je Nedeljković pre nego što je podijum prepustio poznatom TV licu Nini Radulović, koja se uz pratnju džez orkestra oprobala i kao pevačica.

Posebnu pažnju tokom večeri privukao je i nastup jedne od trenutno najvećih regionalnih muzičkih zvezda, Senidah, koji je organizovan kao iznenađenje za prisutne! Nakon laganih džez nota, koje su goste vratile u vremena jednog drugačijeg, ali uvek omiljenog Beograda, Senidah je savremenim zvukom atmosferu dovela do usijanja, pokazavši moć W brenda da se na neočekivan način poigra stilom, zvukomi različitim vrstama umetnosti. Žurku je do kasno u noć nastavila DJ Millie, a vizuelni ugođaj upotpunjen je i Pixel Poi nastupom akrobatkinje.

Proslava dolaska W u Beograd pokazala je da će budući stanari brendiranih W apartmana imati insajderski pristup svemu najuzbudljivijem što Beograd ima da ponudi! Zahvaljujući W Living Room, koji predstavlja epicentar dnevnih i večernjih okupljanja i jedinstvenih W tematskih događaja, W Belgrade će postati mesto na kome se sve dešava, dok će u isto vreme stanari moći da zadrže maksimum udobnosti i privatnosti svog doma. Prepoznatljivi FIT® teretana i Away® Spa biće dizajnirani po najvišim W standardima, a tu je i čuvena Whatever/Whenever® usluga, dizajnirana tako da život po W standardima bude zaista neuporedivo iskustvo. Ovaj koncept vlasnicima brendiranih W apartmana pruža mogućnost da dobiju sve što požele, kad god to požele, bez potrebe da napuštaju svoj dom.

Beogradski W hotel i W Residences Belgrade nalaziće se na izuzetnoj lokaciji na samoj obali Save. Vezu sa rekom pojačaće jedinstveni rooftop koncept sa infinity bazenom i barom na vrhu zgrade, na raspolaganju gostima hotela i vlasnicima brendiranih W stanova.

Lako se može zaključiti da govorimo o jednom od najinovativnijih i najuzbudljivijih brendova na svetu, koji hotelsku i stambenu ponudu svakog grada u kome je prisutan podiže za nekoliko lestvica. Ukoliko je suditi prema događaju koji je predstavio W beogradskoj publici – nakon beogradskog otvaranja, očekuje nas još mnogo spektakularnih dešavanja. Odbrojavanje je počelo – da li ste spremni da se odazovete?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here