Šta se dešava kad leto prođe? Ostaju fotografije sa nasmejanim licima, par kilograma više i sećanja na druženja, mirise i one koje smo ostavili daleko. Bioritam nam se potpuno menja i ulazimo u neke nove dimenzije dok sa setom razmišljamo kako će nas odbrojani sati i dani ponovo dovesti do zavičaja.

Zavičaj je jedna od najosetljivijih reči u našem srcu za koju si večno vezan. Bez njega ne bismo mogli da volimo ni sebe, ni drugi svet. Zavičaj je deo života koji, koliko god da si udaljen od njega uvek živiš i trudiš se da ne zaboraviš ni jedan detalj kako ne bi narušio sliku mesta gde si večno mlad.

A da li znate da zavičaj može da bude gde god da ste uz GO4TV uslugu?

GO4TV jer smo drugačiji od ostalih

Filmovi, serije, muzika, sport, kao i više od 250 najgledanijih televizija sa Balkana vratiće vam osmeh na lice i slike vašeg zavičaja.

Filmofilima obećavamo najbolje filmske maratone, veseljacima najbolje muzičke televizije i više od 300 radio kanala, a zaljubljenicima u sport navijanje uz omiljen klub na utakmicama domaćih liga. Nisu zapostavljeni ni najmlađi, pa će uz brojne dečje kanale, mališani uživati a uz edukativne emisije specijalizovane za decu u dijaspori kako bi uvek ostali u kontaktu sa jezikom, običajima i tradicijom svojih predaka.

Ekskluzivno pravo na emitovanje u inostranstvu GO4TV je dobio od RTS grupe kanala, BN-a, OBN-a, RTRS-a i K3 TV čime je pokazano da ove najgledanije TV kuće sa Balkana prepoznaju u GO4TV usluzi najveći potencijal i kvalitet.

Uverite se da smo drugačiji od ostalih i iskoristite priliku da duplo više gledate sve ono što volite, jer je GO4TV omogućio akcije i do neverovatnih 50%  popusta na pojedine pakete.

Bez ugovorne obaveze gledajte sve omiljene kanale, a ako zbog obaveza nešto propustite, emitovani program možete vratiti i do 7 dana unazad. Besplatno preuzmite aplikaciju putem Google Play-a i App Store-a i gledajte programe 15 dana gratis.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade. Posetite GO4YU portal, svratite do naše poslovnice u Beču u ulici Mariahilferstrasse 103/8 ili se javite našem ovlašćenom partneru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here