Printscreen
Filip Car

Dalila i Dejan su nedavno potpisali papire za razvod braka, a bivši zadrugar Branislav Radonjić Brendon otkrio je da se Dalila i pre samog ulaska u petu sezonu Zadruge raspitivala kod njega o Filipu Caru.

Brendon je snimio video u kome je naveo kako je sve navodno bilo.

“Dalila me je zvala letos, kada se sve ono izdešavalo sa Carem i Majom, znate ceo onaj skandal. Ona je mene pozvala i počela da se interesuje za Filipa. Prvo je želela da sazna da li se nešto desilo, govorila je: ‘Da li si okej, nismo se dugo čuli. Znaš operisala sam usne, ista doktorka nam je stavila taj materijal i te stvari’. I onda je počela priču otkud ti da se družiš sa Filipom, gde se oni nalazi, reko u etno selu sa Majom je. I onda u tom momentu: ‘Pa ajde ja bi trebalo da dođem za Beograd pa možemo da se vidimo na kafi, i oni su mi super, pozdravi Filipa, njega posebno”, ispričao je Brendon na Tik Toku, a onda su usledili komentari ispod videa: “Dalila je sve isplanirala”, “staršno na šta je sve spremna”, “neme obraza ni srama”…

Inače, u Belu kuću stigla je i Maja Marinković, bivša Filipova devojka, koja je mnoge ostavila bez teksta, a Dejanu je poklonila parfem i čestitala mu razvod.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here