Treća sezona takmičenja “Pinkove zvezde – All Talents”, koje objedinjuje sve talente, ulazi u samu završnicu, a u sinoćnoj polufinalnoj emisiji smo saznali imena prvih šestoro finalista, koji će se boriti za glavnu nagradu od 3.000.000 dinara.

Sanja D. Mikić i Milan Balinović su od petočlanog žirija, Kije Kockar, Slobe Radanovića, Žike Todorovića, Dušice Jakovljević i Damira Handanovića, dobili svih pet zvezda i tako direktno prošli u finale, a kada su sabrani poeni saznali smo imena još četvoro finalista – Emir Samardžić, Uroš Mitrović, Joca Vasić i plesna grupa “TNT Force Black Squad”.

Žiri je morao da donese teške odluke, s obzirom na to da su svih 19 polufinalnih nastupa bili odlični, a mesta u finalu je bilo samo za njih šestoro. Osim što su se ludo zabavljali tokom nastupa kandidata, u sinoćnjoj emisiji prikazano je i kako se žiri provodi u pauzama.

Radanović je pročitao komentar na društvenim mrežama, gde obožavaoci traže da se poljubi sa bivšom suprugom Kijom.

“Sloba kaže da, ko ovde laže?”, pitao je Damir, ali je umesto Slobe odgovorila Kija.

“Pa ko laže, ko uvek laže? To je Slobodan, čim zine”, rekla je Kockareva.

Slobino imitiranje Kije nasmejalo je Dušicu, ali je pevač potom priznao da se sa bivšom suprugom ljubi samo u obraz. Međutim, ovaj razgovor između Kije i Slobe inspirisao je Damira da se našali na račun njihovog učešća u “Zadruzi” i čuvenog ljubavnog trougla.

Biće haos kod Slobe kad mala izađe iz “Zadruge”, provocirao je Damir misleći na Slobinu bivšu devojku Lunu Đogani.

Ipak, Sloba se nije dao isprovocirati, već se samo nasmejao na ovu Damirovu opasku, što je još jedan dokaz da su članovi žirija “Pinkovih zvezda – All Talents” u odličnim odnosima.

Izvor:

Vestionline, svet.rs

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime