Danci na premijeri

0

Juniorska rukometna reprezentacija Srbije večeras od 20 sati igra prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu, koje se održava u Lincu i Traunu u Gornjoj Austriji. Naši momci će u dvorani Haka arena u Traunu snage odmeriti sa jednim od favorita turnira, aktuelnim prvakom Evrope, Danskom. Osim Danaca, u našoj grupi se nalaze Švajcarci sa kojima se sastajemo u petak od 16 časova, dok ćemo sa Estonijom snage odmeriti u nedelju, takođe od 16 časova. Sve tri utakmice se igraju u istoj dvorani u Traunu. Po dve najbolje ekipe iz grupe imaće priliku da se bore za samu završnicu, koja će se održati u Tips areni u Lincu.

Ulaznice šest evra

U Traunu će svoje susrete igrati i Španija, Francuska, Makedonija i Norveška. U dvorani Tips arena, na stadionu Gugl u Lincu, su domaćin Austrija, Nemačka, Slovačka, Belorusija, Švedska, Slovenija, Izrael i Mađarska. Ulaznice za utakmice su šest evra, dok će karta za polufinalne duele, koje se održavaju u dvorani u Lincu, koštati 10 evra. Za decu do 15 godina ulaz je besplatan.

Izabranici našeg trenera Aleksandra Brkovića su napravili odličnu uvertiru pred susrete u Traunu. U dva prijateljska duela protiv jednog od učesnika prvenstva, vršnjacima iz Makedonije, bili su uspešniji, što je dodatni motiv da se popravi utisak u odnosu na prošlu godinu kada je ova generacija igrala na Svetskom šampionatu u Budimpešti. Tada su za dlaku izgubili šansu da se nađu u samoj završnici. Trener Brković je u odnosu na pre 12 meseci daleko sigurniji da ovaj put njegovi izabranici mogu daleko više.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here