EPA
Priština

Britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron doputovao je u jednodnevnu posetu Prištinu gde se sastao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i tom prilikom rekao da će Velika Britanija nastaviti da podržava KiM.

Zajedno sa Kameronom u Prištinu je doputovao i specijalni izaslanik Velike Britanije za Zapadni Balkan Stjuart Pič.

Kameron, bivši britanski premijer, imenovan je sredinom novembra za ministra spoljnih poslova Velike Britanije.

On bi danas trebalo da se sastane i sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani i ministarkom spoljnih poslova privremenih institucija Donikom Gervalom Švarc.

3 COMMENTS

  1. To jeste svakome jasno ko dan pa zato vaša predviđen ,Kontigent naoružanja za Vojsku Kosova
    Vojna donacija POKLON u toj velikoj količini za pješadiju i protiv tenkovskih raketa sa Dronovima Samoubice i tješke artilerije PVO Baterije 6 komada predviđena za 2024 god ko vaš Poklon Vojsci Republike Kosova Jeste dokaz da vi ,Englezi nikako mir u svjetu neželite.

  2. Da li to Kamerun vraća albanske migrante (pobegle od siromaštva na KiM u Britaniju), ili je došao da proda oružje Albancima (da stradaju u ratu sa Srbima, Makedoncima, Crnogorcima i Grcima dok pokušavaju da naprave veliku Albaniju) ili je došao da otvori vrata Engleske za nove migrante i podspeši iseljavanje sa KiM ? Šta god da mu je na umu Albanci od toga nemaju nikakve ekonomske koristi…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here