Instagram printscreen
Anica Lazić i Lazar Ristovski

Glumica Anica Lazić naišla je na veliku medijsku pažnju kada se saznalo da je u vezi sa 39 godina starijim kolegom Lazarom Ristovskim. 

Ona često na Instagramu deli njihove zajedničke slike, a među poslednjima su one sa Maldiva gde su nedavno putovali.

Kako je rekla, poslednjih sedam meseci provela je na setu, vredno snimajući novu seriju, te joj je Lazar predložio da odu na kraći odmor. Ubrzo su se odlučili za Maldive i nisu se pokajali.

– Lazar i ja smo sličnog temperamenta i volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali – rekla je Anica za Alo.

Glumica se vratila puna utisaka, a prelepe plaže i prijatni ljudi su je oborili s nogu.

– To je mesto najlepših zalazaka sunca. Za izlaske ne znamo, jer smo ih prespavali – rekla je ona, pa dodala da su svuda išli bosi:

– Bez obuće smo hodali po najfinijem puderastom pesku bele boje.

Ovaj par imao je priliku da upozna mnogo novih ljudi, ali i nauči svašta od meštana.

– Od Maldivljana može puno da se nauči o prirodi i njenom očuvanju, o odnosu prema životinjama koje tamo žive, o ugostiteljstvu i srdačnosti sa kojom se odnose prema svakom gostu. Maldivljani žive u sadašnjem trenutku, bez stresa i žurbe.

Podsetimo, Lazar iza sebe ima jedan brak i to sa koleginicom Danicom Ristovski, a sada je mnoge zanimalo da li će pred oltar odvesti i Anicu, kojoj venčanje nije prioritet.

– Ja nisam mnogo maštala o venčanju kad sam bila devojčica, niti mi je danas to mnogo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija suština. Nama ženama prija da nosimo venčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije da mi je živim suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu – rekla je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here